Főoldal Cégünkről Elérhetőség

Műhelyünkben, saját gépünkkel készítjük a plasztikus feliratokat, dekorációkat. Evvel a technikával nagyon látványosan lehet cégfeliratokat, logókat készíteni kül-és beltérre egyaránt. Alapanyaga : Austhrotherm és Roofmate, 2 cm vastagságtól 18 cm-ig.

Nagyon impozáns egy irodaház belépőjében , várakozó halljában dekorációként is funkcionáló céglogó. Lehet a betűket egyből a falfelülethez is rögzíteni, de átlátszó plexi elé vagy mögé is kerülhetnek. A fény-árnyék hatásokkal nagyon kellemes látványt érhetünk el.

Épületeken, óriás felületeken is alkalmazható. Ha elegáns hatást szeretnénk, akkor a homlokzattal megegyező festékkel is szinezhető, de ha harsányabb megjelenést szeretnénk akkor a szivárvány minden szinével festhető. Fokozható a látvány, ha a betűk oldalai és a szemközti felületek eltérő szinűek. Hosszú élettartammal bír.

Belső terekben kiválóan alkalmas üzletházak dekorációjára. Viszonylag alacsony költséggel hatalmas és látványos dekorációk készíthetők. A könnyű alapanyag lehetővé teszi az installációk függeszthetőségét is. A MOM park őszi falavei is ebből az anyagból készültek.

Kiállításokon is nagyszerüen alkalmazható. Egyedi és többször felhasználható installációkat rendelhet tőlünk.

« Vissza a főoldalra Képgaléria